Hydroseeding

Een simpele en doeltreffende zaaitechniek die veel wordt gebruikt voor taluds en grote vlaktes die snel groen moeten worden.

Mengsels voor Hydroseeding

Ieder type grasveld en de situatie waarin deze zich bevindt, stelt zijn eigen eisen. Aan het gras op een voetbalveld worden nu eenmaal andere eisen gesteld dan aan een gewoon gazon of berm. Daarom werken wij met een groot aantal verschillende mengsels en kunnen dit zo samenstellen dat het gazon voldoet aan de eisen die eraan gesteld worden.

Hydroseeding mengsels per situatie

Zo gebruiken we Hydroseeding mengsels die speciaal zijn ontwikkeld voor zware belasting. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan sportvelden, speelweides en campings. Dit soort grasvelden worden intensief gebruikt en moeten daarom ook robuuster zijn. Daarnaast hebben we ook speciale mengsels voor grasvelden die veelal in de schaduw staan of juist in de volle zon. Er wordt ook rekening gehouden met droge en natte vlaktes. Overal is een oplossing voor.

Kruiden- en bloemenmengsels

Buiten het zaaien van gras is er nog een grote diversiteit aan kruiden- en bloemenmengsels te verwerken. Er zijn bijvoorbeeld kruiden- en bloemenmengsels die geschikt zijn voor natte situaties en mengsels voor droge situaties. Dit is ook maatwerk. Samen bekijken we welk bloemen- of kruidenmengsel geschikt is in uw situatie.

Wilt u weten of Hydroseeding voor uw situatie geschikt is?
Neem contact op!

Hydroseeding
jollycons-[category]/icons/svg/icon-ui-1-close Created with Sketch.
Icon
empty
Icon

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wellicht dat wij ook iets voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op