Werkwijze

Voor een tuin of buitenruimte die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften, ben je bij Miltenburg Groen aan het juiste adres. Voor zowel het ontwerpen, aanleggen, renoveren als onderhouden van tuinen staan wij tot je dienst!

Kennismaking

Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail, of via het contactformulier op de homepage. Vervolgens nemen we z.s.m. contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden of om op locatie af te spreken voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Samen bespreken we de wensen en behoeften, en als wij iets voor je kunnen betekenen in de realisatie gaan we starten met een ontwerp en planning.

Ontwerp en afstemming

In het overleg voor het ontwerp maken we nader kennis en kijken we naar jouw wensen, levensstijl en gezinssituatie. We kunnen zowel een 2D als een 3D ontwerp maken zodat je een goed beeld krijgt van het beoogde resultaat. Bij de planvorming letten we op de omgeving en ligging van de tuin. We passen hier de keuze in materialen op aan, waarbij we rekening houden met de kwaliteit en duurzaamheid. Lees meer over het ontwerp

Offerte

Uit het ontwerp en het plan maken we een begroting. Deze is duidelijk en overzichtelijk opgesteld, en zal persoonlijk met je worden doorgenomen. We houden uiteraard rekening met het budget dat er voor de tuin beschikbaar is. We nemen de verschillende mogelijkheden door en leveren altijd een goede prijs-/ kwaliteitsverhouding.

Realisatie

Zodra de offerte akkoord is bevonden gaan we aan de slag met het project. Dat kan zowel de aanleg zijn van een nieuwe (voor)tuin, een renovatieproject of het (structureel) uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Lees meer over onze diensten en bekijk de foto’s van verschillende projecten die wij hebben gerealiseerd.