Werkwijze

Wilt u een tuin of buitenruimte die perfect aansluit bij uw wensen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor het beheren als realiseren staan wij tot uw dienst.

Kennismaking

Na ontvangst van het contactformulier neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Hierin stel ik voor om bij u op locatie af te spreken voor een ori├źnterend gesprek. Samen nemen wij uw wensen door, en als ik iets voor u kan betekenen ga ik voor u aan de slag.

Ontwerp en afstemming

Om tot een goed ontwerp te komen beginnen we met een overleg. Hierbij kunnen we nader kennismaken en kijken we naar uw wensen levensstijl en uw gezinssituatie. Bij de planvorming letten we op de omgeving en ligging van de tuin en passen hier het gebruik van materialen op aan. Bij het kiezen van materialen houden we rekening met de kwaliteit en de duurzaamheid. Lees meer over ontwerp

Offerte

Na het ontwerp maken we de begroting. Deze is duidelijk en overzichtelijk, en zal ik persoonlijk met u doornemen. In ons ontwerp en bij het kiezen van materialen houden we uiteraard rekening met het budget dat u voor de tuin ter beschikking stelt. We nemen de mogelijkheden door en proberen een goede prijs-/ kwaliteitsverhouding te realiseren.

Realisatie

Zodra de offerte akkoord is gaan we voor u aan de slag. Kijkt u op onderhoud voor de onderhoudwerkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren, en kijkt u op aanleg en realisatie voor de aanlegwerkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren.